Over ons

Mensen helpen

Low Vision biedt oplossingen voor netvliesaandoeningen die niet meer met normale middelen (brillen, lenzen, medicijnen, operatie) kunnen worden opgelost.

Die aandoeningen zijn vaak het gevolg van leeftijdsgebonden maculadegeneratie en diabetes.

Het verloren zicht op zich kan in de meeste gevallen niet worden hersteld, maar door maximaal in te zetten op het resterende zicht, kun je je visuele beperking compenseren en je dagelijks activiteiten opnieuw uitvoeren.

Meer dan de gewone oplossingen

Speciale problemen vereisen speciale oplossingen. Omdat gewone brillen, lenzen, medicijnen en operaties de patiënten met visuele problemen niet hielpen, ging Lisbet op zoek naar speciale oplossingen.

Omdat er veel tijd nodig is om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en toestellen, houdt Lisbet zich uitsluitend nog bezig met en specialiseert ze zich in deze tak van de visuele hulp.

Weinig bediende doelgroep

Lisbet richt zich ook op een groep die maar weinig wordt bediend maar met een toch vrij ernstig probleem: mensen met nachtblindheid. Die aandoening komt nochtans steeds meer voor. Ook voor hen beschikt Lisbet over de nodige oplossingen.

Heb je nog vragen? Wij helpen je graag verder.